For deg som er nysgjerrig på entreprenørskap!

Trenger du hjelp til din idé?

Om oss

Insj har opprettet et tilbud for deg som har en god idé, ønsker å lære om entreprenørskap og gründervirksomhet eller har lyst til å opprette ditt eget selskap.

Mange er redd for å dele sine ideer og for å ta de ut i virkeligheten. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å orientere seg i oppstartsjungelen ved å være en trygg havn der man kan utforske, prøve, feile og lære.

Gjennom å kartlegge mulighetene dine, og matche deg med de rette menneskene så ønsker vi å være et hjem for dine ideer. Enten du vil åpne en café eller lage et romskip!


Vi rekrutterer!

Vi søker etter nye, dyktige og nysgjerrige medarbeidere. Som intern i Insj får du mulighet til å bruke den kompetansen du har gjennom studiene eller skaffe deg ny kompetanse som kan forberede deg på arbeidslivet.

Vi krever ingen praktisk erfaring – bare engasjement!

Forretningsutviklere

Insj Bergen er en studentorganisasjon som jobber for å fremme studententreprenørskap og senke terskelen for studenter som ønsker å starte en egen bedrift, gode forretningsutviklere er derfor avgjørende for Insj. Som forretningsutvikler hos Insj vil du være med som veileder og hjelpe studentgründere med deres ideer og utvikling av selskapet. Du vil være en del av veiledningsteamet til Insj og få praktisk erfaring innen innovasjon og entreprenørskap

kommunikasjons-medarbeider

Vi ser etter kreative studenter som vil være med å forme Insj sin kommunkasjonsstrategi!

Med et frivillig verv innen kommunikasjon hos Insj vil du være med på å utvikle markedsføringskampanjer på alle våre plattformer i form av innholdsproduksjon og arrangementer tilpasset ulike formål. Du vil være en del av teamet på kommunkasjon som i tillegg består av en grafisk designer, webdesigner og webutvikler.

HR - Medarbeider

Vi ser etter en driven student som ønsker å jobbe med administrativ og strategisk HR!

Gjennom denne stillingen vil din fremste jobb være å sørge for at Insj har de nødvendige menneskelig ressursene med den nødvendige kompetansen og ferdighetene for at vi skal kunne levere verdifulle tjenester for våre brukere og partnere.

Har du flere spørsmål ta kontakt oistein@insjuio.no